העלמת קמטים

תוכן עניינים

מילוי קמטים

המילוי  נעשה על ידי רופא מוסמך שמאבחן את סוג העור ומייעץ למטופל על מילוי קמטים ספציפי (באילו חומרים להשתמש ובאיזו אזורים) על פי נתוניו האישיים. פגישת הייעוץ נחשבת לחלק חשוב מאוד בהליך המילוי, שכן אז מסביר הרופא על סיבוכים או תופעות לוואי שעלולות להיות, על שלבי ההליך ועונה למטופל על כל שאלה שעלולה להיות לו.

באילו חומרי מילוי משתמשים ?

ניתן לחלק את חומרי ההזרקה בהם נעשה מילוי  נחלקים ל- 3 קבוצות:

חומרים סינטטיים – כמו סיליקון

חומרים ביולוגיים – כמו קולגן הנחשב לחלבון השכיח ביותר בגוף

חומרים טבעיים – כדוגמת רדיאנס (סוג של סידן) ו/או שומן טבעי (על פי רוב מהגוף)

*קבוצת החומרים הסינטטיים המשמשים בהליכי מילוי, הינה הקבוצה היחידה שמאפשרת טיפול קבוע, אך לאחר הזרקת סיליקון לא ניתן לעבור טיפולי מילוי קמטים זמניים על ידי שימוש בחומרי מילוי אחרים.

כיצד מבוצע מילוי  ?

המילוי  נעשה על ידי הזרקה ישירה ונקודתית של חומר המילוי לאזור הספציפי אותו אנו מבקשים לשפר.

קוסמטיקאית

לאחר מילוי קמטים

בניגוד להליכים קוסמטיים רבים, השפעותיו של המילוי הן מיידיות וניתן לראות את השיפור מיד עם תום הטיפולי. בשונה מהליכים קוסמטיים כירורגים בעלי תוצאה דומה, לאחר מילוי קמטים אין כל צורך בטיפול רפואי כלשהו או אשפוז. מיד לאחר סיום הטיפול ניתן לחזור לפעילות שגרתית ללא הגבלים או התניות.

מהן תופעות הלוואי של מילוי קמטים ?

חשוב לציין כי תופעות לוואי של הליך המילוי , הן זמניות ונוטות לעבור ימים בודדים לאחר הטיפול. בין התופעות השכיחות ניתן למצוא אדמומיות ו/או כאב מקומי קל באזורים אליהם הוזרק חומר המילוי.

מהו משכו של מילוי קמטים ?

זמן ביצוע של הליך  משתנה בהתאם לאיזור הספציפי בו נרצה לטפל ועל פי רוב אורך כרבע שעה.

ככל הליך רפואי, גם להליך מילוי קמטים עלולות להיות תופעות לוואי, שעיקר הופעתן קשור לחומרי המילוי השונים. לכל חומר עשויות להיות תופעות לוואי אחרות.

למי מתאים מילוי קמטים ?

על אף שהליך מילוי אינו מותנה בגיל, יש חשיבות רבה למצבו של עור המטופל/ת. ככלל מילוי קמטים מתאים לכל אדם שמאגרי השומן התת עוריים שלו החלו להתדלדל ו/או אנשים שעורם איבד מהאלסטיות שלו ואינו מתאים לבעלי עור נפול

אנה גרין

לכל שאלה צרו איתי קשר

© כל הזכויות שמורות לבעלי האתר2025